Tuesday, 19 April 2011

x ku sangka

heyyaaa readers..

ok ni cik ratu nk cite perihal tadi. jap kire jap. dlm 7 jam lepas. cik ratu melepak di TUTTY FRUTTI. cik ratu suka chocolate and vanilla. baru try 2 perisa ni. lain kali nak try yg lain pulak.

sedap memang sedap. tapi bila hilang kawalan, pergghhh koyak poket. harga tengok kedai la kn? xkan la kedai sket punya cantik, arga macam eskrim pop malaysia tu.

cik ratu dengan tekun membaca ape yg ade kat sekeliling dinding. decoration yang menarik. baca jugak perisa2 yg ada. tengok mesin eskrim jugak. ok, hati terdetik nak choc and vanilla. bekas bewarne ijau pon cik ratu amik. sampai kat mesin eskrim, hati rasa lain macam. ok x pe, cik ratu kasi adk yg buat. dye yg hilang kawalan pon tarik pe bende ntah namenye tu. kelua la eskrim choc. mesin seterusnye, macam tu jugak. then kelua la eskrim vanilla. then choc rice ditabur atas eskrim.

tiba masa untuk membayar. okay, kene timbang. bukan macam eskrim biasa2 yang kira dengan batang. dah habis timbang. ciiinnngggg, RM 17.50!! ingat mimpi, cuba jugak cubit2 tangan sendiri. ok, x mimpi. tu realiti. bayar jugak la kn..

sesi makan eskrim pon diteruskan. excited sangat nak makan TUTTI FRUTTY. ha, makan la sepuas-puas nye. kenyang kn? hihi. then de couple ni masing2 dengan bekas TUTTI FRUTTY dengan eskrim yg menggunung tinggi. cik ratu rase, harge eskrim tu RM30+ kot.

pesanan ringkas : beringat anda sebelum melakukan apa2.

No comments:

Post a Comment