Tuesday, 5 April 2011

twitter

heyyaaa readers..

cik ratu nak menagih simpati ni.
sesungguhnye cik ratu memang x berape nak reti sangat dengan twitter.
cik ratu cube jugak try tapi x berape nak memahami.
mungkin sebab fikiran pon tengah bekecamok (alasan!)

so, sape2 yg reti, tolong ngajo buleeehhhh?
nngggeee......
=D

4 comments:

  1. cik ratu, tulis je kat twitter tu ape yang rasa nak tulis.. ikut hati.. twitter tu tempat luahan rasa hati. kalau lapa pun orang cakap kat situ.. habis satu twitter tau.. hahaha

    ReplyDelete
  2. yang tu cik ratu tau.
    tapi nak membalasnye, just reply kat tmpt tweet yg same ye?
    cik su ada twitter?


    salam ikhlas,
    cik ratu.

    ReplyDelete
  3. kalau nak reply just tambah @ contoh nya cik su kata hai kat cik ratu. jadi cik ratu taip @cik_su hai, ape kaba.. cam tu je..

    ReplyDelete
  4. betul la ape yg cik ratu buat.
    nanti cik ratu selongkar lagi.
    hihi.
    thanks cik su.
    :)


    salam ikhlas,
    cik ratu.

    ReplyDelete