Monday, 11 April 2011

skirt labuh

heyyaaa readers..

cik ratu yakin blogger ramai yang mengikuti blog yang promote dress, skirt, beg dan lain2 kan? cik ratu jarang beli on9. eh, x pernah pon kot. ik ratu lagi selesa untuk pegi kedai sendiri, pegang, belek2 and beli kalau cik ratu rasa selesa dgn  kualiti barang tu.

cik ratu ingat nak cari skirt labuh. tapi tu la. nak beli melalui on9 kene tau jugak la kan skirt tu panjang mana. kalau panjang x pe. boleh potong. kalau pendek? nak pakai londeh? memang x la kan cik ratu nak pakai londeh2, singkat2. hihi.

sape2 yang ada link blog yang jual skirt labuh cantik2 mintak tolong ye. cik ratu pon tengah membelek2 jugak dunia blog. kot2 ade yang bekenan. boleh la cuba beli.

memang ramai dh menjual secara on9. harap tiada penipuan berlaku. baik pembeli atau penjual. sama2 nak untung. penjual yang dh kaye raye tu, kasi la diskaun masyuuukk. hihi.

4 comments:

  1. beli online ni memang banyak risikonye.kalau nak puas hati kena pegi kedai.skirt labuh ni boleh jumpe kat pasar malam atau pasar thai.banyak jual.

    ReplyDelete
  2. tu la.
    kalau ada ukuran nye ok sikit.
    x de la singkat kn.

    pasar malam mane nk cari?
    kat rumah awak ade?
    boleh le terjah pasa malam sane.
    hihi.

    salam ikhlas,
    cik ratu.

    ReplyDelete
  3. kat KL ni banyak je jual skirt especially kat times square.

    ReplyDelete
  4. -storyfromme-

    ok, thanks bagitau.
    nanti cik ratu cuba cari kat sana.
    :)

    salam ikhlas,
    cik ratu.

    ReplyDelete