Wednesday, 27 April 2011

maaf dari cik ratu

heyyaaa readers.

lamenye cik ratu x singgah sini. maksud cik ratu x menulis blog. cik ratu x sempat nak on9, nk menulis lagi nak menyiapkan kerja lagi. ni pon cik ratu luangkan sikit masa. nanti blog ni merajok susah plak. cik ratu x pandai nk pujuk2 ni. hihi.

thanks pada yg sudi comment blog cik ratu. cik ratu merepek pon dok layan comment jugak. hihi. semua comment dah pon cik ratu reply. rasenye x de yg tertinggal. nanti comment lagi ye rakan blog?

cik ratu x sempat nk singgah blog kalian buat masa ni. x sempat nk comment. selalunye kalau cik ratu baca mesti cik ratu comment. kalau x bace mcm mane nk comment kn? x pe la, lain kali cik ratu luangkan lebih masa untuk baca dan comment. banyak dh entry baru yg korang post. ni yg cik ratu rase x saba nk bace cerite korang. tunggu je la cik ratu ade mase.

yg sudi singgah chit chat corner, thanks. cik ratu x sempat nk reply satu2. x sempat nk jengok blog bg pendatang baru (bkn pendatang asing). nnt cik ratu masuk dan terjah okay. insyaallah cik ratu follow skali. menambah kenalan x salah kan?

ok lah. sampai sini je entry kali ni. lain kali cik ratu tulis lain. babai...

2 comments:

  1. ha tu la. lama tak nampak cik ratu.. p mana? buat apa.. sibuk ka? ops terlebih sudah.. hehe.. tq reply komen cik su

    ReplyDelete
  2. -cik su life cycle-

    cik ratu jarang on9 skarang ni.
    banyak keje nak buat.
    hihi.

    ReplyDelete