Thursday, 14 April 2011

cuba kawal perasaan

aarrrggghhhh!!!!
tttiiiiiddddaaaakkkkkk!!!!
nnnnnnnoooooooo!!
gggggrrrrr!


kite tengok macam2 jenis manusia menunjukkan 'kepsycoan' nye. ade pulak ayat mcm tu. hihi.
psyco je lebih x guna. cuba cari jalan penyelesaian. ha, ade jugak gunenye.
ni cakap berapi "aku x siap itu, aku x siap ini".
cakap je lebih buatnye tak jugak.

cik ratu ni kalau nk psyco ni jarang nk tunjuk kat orang. pendam sorang2.
layan diri sendiri je. tenangkan fikiran dulu. chill2 sket. dah ok baru buat keje.
kalau buat keje time serabut, x gune jugak kn?

cik ratu de la sorang kawan ni. die jenis x boleh buat keje kelam kabut. x boleh kalau org psyco die.
mesti glabah die lain macam. kirenye die x boleh tension la. bile pressure, mule la macam2.
bile dh pressure, makan x hengat. tapi badan same mcm tu jugak. x de la naik gemok.

cik ratu ada masa lagi untuk menyiapkan segala assignment yang ade.
awal2 buat senang la. nanti bile nak submit, done. x de la tergopoh gapah.
baru nak print la. baru nak beli kertas la. baru nak buat itu ini.

so, pada readers, jangan la buat kerja last minit.
andai kata last minit kerja tu x dapat buat, nak anta ape cek ooiii?
beringat naaa...

4 comments:

  1. fad pon ade orang cepat menggelabah ni.psycho sikit terus menggelabah.kadang-kadang rimas gak la bila die asyik menggelabah pasal benda remeh.

    ReplyDelete
  2. -storyfromme-

    tu satu hal jugak.
    kalau sume bende nk gelabah haru la kn?
    ape nak buat, dh rupe tu.
    ye tak?

    ReplyDelete
  3. memang psyco la..cik su pun tak ske gak orang duk psyco camtu.. yang gabra lagi bertambah gabra

    ReplyDelete
  4. -cik su life cycle-

    nk buat macam mane kn?
    dh mmg ade orang yg jenis macam tu.
    hihi.

    cik su mcm tu x?

    ReplyDelete