Sunday, 20 March 2011

salam perkenalan

heyyaaa readers..

First post cik ratu ni nak kenalkan diri je lah. blog yg cik ratu buat ni saje suke2 untuk habiskan masa yang x tau nak buang ke mane lagi dah. kalian boleh la panggil "cik ratu". tapi x de la ratu mane pon. ratu khayalan je. hihi.

mengenai umo pulak, tahun 2011 ni cik ratu berumo 20 tahun. sekejap je rasenye dah 20 tahun. cik ratu rase macam baru je lepas habis sekolah. alih2 dah 20 tahun. dalam 20 tahun ni, macam x banyak pengorbanan yg cik ratu buat. cik ratu rase mase ni berjalan dengan cepat. mungkin cik ratu banyak lalai kot. hihi. dari masa ke masa cik ratu akan cube berubah untuk menjadi insan yang lebih sempurna dari sebelumnye.

cik ratu asal dari perak. ate, moh le ke kampong teman. amboi, dah beloghat pulak. lain jadinye nanti. hihi. cik ratu masih pelajar. institusi mana nak tau? cari sendiri. search google. hihi. cik ratu ambil jurusan kejuruteraan awam. berharap menjadi seorang engineer yang berjaya menaikkan pembangunan negara. berazam nampak kn? azam je dulu. insyallah ada rezeki dalam bidang ni, cik ratu akan teruskan. doakan cik ratu ok rakan?

cik ratu suka mengadap laptop. entah apa yg cik ratu cari pn x tau. cik ratu dulu memang kaki on9. semedang je on9. sampai mama cik ratu pelik. x jemu2 nengok laptop. dari celik mate sampai le pejam mate. cik ratu suka menjelajah blog orang. seronok baca blog ni. beberapa hari lepas, cik ratu buat keputusan untuk terus berblogging. orang ramai yg kecoh2 mengenai facebook, twitter. cik ratu malas nak buat account. dulu2 ada la. sekarang x de dah. kalau terbukak hati nanti, ade la balik. hihi.

cik ratu akan cuba sedaya upaya untuk meluangkan masa dengan blog cik ratu. kalau ada yang melawat blog cik ratu, thank you guys.. perasan pulak cik ratu ni. x pe lah. skali skala. ape salahnye kn? hihi. ok lah, lain kali cik ratu cuba post lagi. babai.

salam ikhlas,
cik ratu.

No comments:

Post a Comment